350 Stk/Sæt nøglering Ringe, Vedhæng Nøglering Kvast DIY Kunsthåndværk, Smykker Øreringe

Status: På lager

SKU: t189

kr97.50 kr69.22

T8DE 350 Stk/Sæt nøglering Ringe, Vedhæng Nøglering Kvast DIY Kunsthåndværk, Smykker Øreringe

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

Flerfarvet kvast vedhæng; Rigelige i mængde; der er Egnet til at lave nøgleringe og smykker forsyninger, opfylde behovene i det daglige brug eller DIY håndværk.

Med stor kapacitet: nøglering har længere kæder og hoppe-ring-stik, og Du behøver ikke at købe ekstra dele, kan du nemt hænge dine favorit-vedhæng og tilbehør; Egnet til at gøre tasten ring, vedhæng, max og taske vedhæng og andet tilbehør.

Farverige frynse vedhæng: Disse kvaster omfatter flere forskellige farver; Kompakt og dejlige, og De kan anvendes til at nøgle kæder, nøgleringe, halskæder, armbånd, taske dekoration, mobiltelefon stropper og DIY smykker til at lave projekter, Forskellige farver til at opfylde dine behov.

Holdbart materiale: nøglering med kæder og ringe er lavet af holdbart og solidt metal med en glat overflade; Den frynse vedhæng er sammensat af lys og smuk siliver cap og cashmere kvast; Den nøglering, der kan anvendes til en lang tid.

Velegnet til afholdelse af nøgler; Brug din fantasi til at lave dine egne nøgleringe til mobiltelefoner, punge, tegnebøger osv.

DIY-Tassel-Tasten Ring Set kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.

Specifikation:

Materiale: Cashmere + Metal

Kvast Størrelse: ca.3.8 cm/1.50 i

Valgfri Farve: Multi-farve, Golden, Silver

Størrelse: 1 Sæt

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

350 Stk/Sæt x DIY-Tassel-Tasten Ring Set

Mærke JAVRICKOprindelse KN(Oprindelse)Element Type Smykker Resultater

Tags: gulvtæppe skraberen, Hovedet bøjle, burmesiske hår, klud hovedbøjle, kjole geometriske print, frihed paryk, ikke for, 10xl shirt, skjorte teenager, diy-guld.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse