Sommeren Oppustelige Swimmingpool Børn Paddling Spille Spil Til Børn Runde Bassin Badekar Bærbare Have Vandmelon Soppebassin

Status: På lager

SKU: t199

kr310.67 kr217.50

Bullet Punkter:

1、Holdbar og Robust Materiale: Lavet af tykke PVC-materiale, 3 separate luftkamre kan bære ekstra vægt og samtidig forhindre luft lækage.

2、Let at Bruge: familie badeland er nem at sætte op, behøver du kun at bare sprede jorden, skal du bruge en elektrisk pumpe (medfølger ikke) til at puste inden for 3 til 4 minutter, og fylde poolen med vand eller en bold til at nyde det.

3、Smuk og Praktisk: Den oppustelige swimmingpool er lille i størrelsen.Volumen efter udluftning er lige så stor som størrelsen af almindelig husstand ark.Vægten er også meget lys.Børn kan folde det ind i en rygsæk og bære det, når de spiller i parken eller forstæderne.

4、Solide Materialer: vand af Høj kvalitet stik brug solide materialer, og vil ikke pause efter lang tids brug.Triple luftdyse, flere luftkamre, flere beskyttelse.Tykt materiale: komfortabel og blød, sikker og eksplosionssikret.

5、Nyde Din Sommer: perfekt gårdhave, swimmingpool, som kan genbruges.Denne sommer, nyde drømmen om egen familie, swimmingpool og nyde den kølige sommer.

Beskrivelser:

Trin for brug:

Trin 1: Puste

Udvide swimmingpool til at puste op.Der er tre oppustelige huller i alt.Husk at lukke luft dysen efter påfyldning.

Trin 2: Luk vandet plug

Tæt på vandet stik i bunden af puljen, og kontroller omhyggeligt, før tilsætning af vand.Fordi det er besværligt at bevæge sig efter at være vandtæt, bedes du afgive fuldt fyldt med swimmingpool i en egnet placering, før du fylder den med vand.

Trin 3: Vand opbevaring

Hæld vand i pool ' en, og vent til poolen for at fylde op med vand.Denne oppustelige swimmingpool har en stor vand-og lagerkapacitet, skal du være tålmodig og vente på, at vandet opbevaring til komplet.

Trin 4: Brug

Efter vand opbevaring er færdig, kan du nyde din eksklusive vidunderlig tid.Du kan også sætte din favorit legetøj, bolde eller andre oppusteligt legetøj i poolen for at have det sjovt.

Trin 5: Vandtæt opbevaring

Efter brug, skal du åbne vand stikket i bunden af puljen, dræne vandet, og træk den let.Hele processen er simpel og ubesværet.

Vejledning til brug:

1. Efter åbning af pakken, udfolde sig fuldt ud, og læg den fladt på en ren og glat underlag.

2. Fra bund til top, puste op, lag for lag.Efter oppumpning til 90% -95% mætning, luften plug er trykket ned, indtil det er parallelt med swimmingpool kroppen.Efter oppumpning for 8 timer uden luft lækage, tilsæt koldt vand og varmt vand. (Efter tilsætning af vand, temperaturen må ikke være højere end 50%C).

3. Efter brug, skal du åbne den nederste bundprop.Når vandet er drænet, sted, swimmingpool, bar og et køligt sted at tørre, så åbn udluftningsventilen, og sætte det i en PE-pose, efter at det er helt flade, og læg det på et køligt sted.

Specifikationer:

Navn: Vandmelon Oppustelige Pool

Materiale: PVC

Størrelse:

Ydre diameter efter inflation: om 166*166*33 cm/65.35*65.35*12.99 tommer

Vægtykkelse: ca 10 cm/3.94 tommer

Packing Liste:

1 * Oppustelige Swimmingpool

Bemærkninger:

1. Vær forsigtig med ikke at anvende en fræser eller andre skarpe redskaber, når du udpakker.

2. Ikke puste for meget, for princippet af termisk udvidelse og sammentrækning af gummi, oppustelige produkter har deres egne udvidelsesmuligheder.

3. På grund af størrelsen system, inflation mætning og målemetoder er forskellige.Når du først modtage varen, størrelse vil blive lille, og der kan være en tolerance på omkring 5-10 cm/1.97-3.94 tommer.Efter du oplade det flere gange, vil det vende tilbage til normal.

Model-Nummer Oppustelige swimmingpoolOprindelse KN(Oprindelse)Materiale PVC

Tags: lille swimmingpool, infatable swimming pool cover, cirkulære swimming pool cover, svømning i pool, spil pool, bestways swimming pool cover, termisk swimmingpool dække, inflat swimmingpool, intex pool, barn swimmingpool.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse