Varm Bil Sæde Middag Plade Multifunktionelle Baby Tegnefilm Tabel med Fast Rem BX

Status: På lager

SKU: t231

kr125.78 kr84.28

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Hot autostol middagstallerken Multifunktionelle Baby Tegnefilm Tabel med Fast Rem BX

Beskrivelse: Features:

1. Overfladen Sletbare Tegning Overflade: Vores spil bakke med en tegnefilm mønster er vandtæt, børnene kan tegne og skrive direkte på det med vores medfølgende penne og blot slette den maling af med en tør lommetørklæde.

2. Flere Opbevaring: tabellen af autostol bakke for børn, der kommer med ekstra lommer og mesh lommer til praktisk opbevaring til legetøj, sutteflasker til børn, tegning redskaber, farveblyanter osv.for at holde din bil ren og organiseret.

3. Bærbare: Denne aktivitet bakke for bil, kan foldes sammen til en tynd, bærbare tegnebrættet, når den ikke er i brug, så børnene kan tage den med overalt, med justerbar rem.Længden af stropperne kan justeres til at passe til næsten enhver alder for børn

4. Bred Anvendelse: Denne skuffe kan ikke kun bruges som et spil bakke for den autostol, er det også velegnet til klapvognen, i flyet, i toget, i sofaen derhjemme, og som et sidebord til at give en ren og stabil sted for børn at spise, tegne, skrive eller spille legetøj, mens du kører eller på rejse.

5. Robust Konstruktion: børnenes rejse bakken har en forstærket vigtigste plade og forstærkede dæksider, for at sikre, at børnenes ting forbliver på plads og ikke falder fra rejser skuffe, mens du kører.

Bemærk: den Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.

Specifikation:

Materiale: polyester, oxford klud

Størrelse: 42*32*8cm

Pakken Indeholder: 1 x autostol plade

Oprindelse KN(Oprindelse)Mærke VecligtModel NAVN 202589Påfyldning PVCMateriale Oxford

Tags: xp 247 chip resetter.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse