15 Fase Universal Brusebad Vand Filter Patroner (4 Pack) Fjerner Klor, Mikroorganismer, Hårdt Vand - Udskiftning

Status: På lager

SKU: t284

kr322.43

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

4 pack udskiftning af filtre.Virker med de fleste brusebad vand filter systemer Hud problemer Udslæt, Kløende Hovedbund, Måske er det dit vand.Rent vand er afgørende for din sundhed, og du skal NYDE DIT BRUSEBAD TIL FULDE

Det er svært at se, hvad der er faktisk inde i det vand, du brusebad med.Ofte er det fuld af klor, rust, støv og andre bakterier.Hvad hvis vi fortalte dig, at du kan brusebad med renset, rene vand, Alt du behøver er vores 15 fase vand filter, og du kan Gøre dit morgenbad, en tid til helbredelse og fornyelse for din hud!

Spild ikke tonsvis af penge på udskiftning af dine rør.Husene er aging alle på tværs af Amerika, men fortvivl ikke!En simpel ændring i dit badeværelse kan gøre det trick.Blot tilføje dette vand filter til dit brusehoved og du vil se en forskel i din hud med det samme!

LET IKKE-VÆRKTØJ INSTALLATION: Hvis du er handy nok til at skrue en pære derefter installere dette produkt vil være noget problem.Nemt at fjerne din gamle brusebad filter eller klor filter og erstatte den med dette i minutter!

VIRKER med ALLE BRUSEBAD TYPER - herunder faste, regn og håndholdte.Uden brug af værktøj.

Farve:Hvid

Materiale:plastik

Størrelse:6.5x6cm

Pakkens Indhold:

4x Brusebad Filter Vand

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Bruger Hane-MonteretMærke CikusoVandbehandling maskine Type Vand PurifierOprindelse KN(Oprindelse)Certificering IngenInterface Diameter Ingen

Tags: yusv tv tuner.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse