5D DIY-pladsen/runde Diamant maleri Badeby Cross Stitch Diamant Broderi Mønster Rhinestone J2639

Status: På lager

SKU: t372

kr67.37 kr36.36

Vi kan brugerdefinerede enhver størrelse for dig, og vi kan gøre brugerdefinerede fotoudskrifter for, behøver du kun at sende os en høj opløsning billede.

Base:Importeret Olie på Lærred med Klare Symboler.

01. Åben din pakke, check kits, om alle dele er færdig eller ej. 02. Check harpiks diamanter farve og den tilsvarende farve kode, sikre, at alle de diamanter kode er kode, der er komplet.fuldstændig. 03. Åbner en lille del af den selvklæbende tape, er opmærksomme på at holde støv ude. 04. Vælg et tegn (symbol), finder tilsvarende diamanter og sætte det ind i øvelsen plade. 05. Brug værktøjet til at samle op de tilsvarende diamant forsigtigt, og sæt den derefter på den tilsvarende position i det mønster nummer 06. Gentag de forrige trin, indtil den færdig af det hele billede. 07. Det fælles skal være undertrykte og ryddelig, har ingen revner.Du kan lægge en bog på forsiden af diamant tegning, med hænderne presset på bogen. 08. Roll up produkt, og som vender ud mod den forreste par, fyldt det med vores cylinder pakke til at beskytte det uden at ridse. 09. Tag billedet til din lokale ramme markedet,bruge dine favoritter ramme til ramme det. 10. Aflevering af det færdige produkt i rummet, og nyder dit mesterværk. 11. Hvis du kan lide vores produkter, velkommen til vores butik igen, vi har gode rabatter til gamle venner.

Form:447 DMC farver,hver diamant er 2.5x2.5mm

Materiale HarpiksAntal Farver 30-45Stil Europæiske og Amerikanske StilIndsætte Område FuldDiamond-Form PladsenBruger MalerierForm SingleYdre Emballage Farvet BoksRamme NoLærred Emballeringsmetode Rullet OpMærke JKEKEYANGMønster Type Naturskønne

Tags: kobber, pulver, hanrej tatoveringer, lego pet, papper, 8 tommer hjul med bremse, hæklet mandala, maske motor, ghost tatoveringer, lysekrone rattan, cape town.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse