2021 Forår og Efterår Kvinder Vindjakke Kvinder Mid-længde Grøft Slank snøre Skyttegrav Frakke Fashion Casual Jakker, Overtøj Wmen

Status: På lager

SKU: t565

kr467.85 kr327.52

Welcom til vores butik

Størrelse

Foranstaltning ved hånden, der kan være en lille fejl.

Fotos

Som du ved, er af mange årsager(Forskellige skærme, forskellige lys, og så videre), er Den farve af produktet, der kan være lidt forskellige fra det billede,men vi sørge for, at forskellen er bare en lille smule.

Service

Din ordre vil blive sendt inden for 24-72 timer efter din betaling.

Vi holde øje med om hvert produkt, inden du sender det til dig.Og alle ordrer, der er afsendt fra Tvingstrupautoservice.dk pakhuse.

Hvis andre spørgsmål, bedes du kontakte med vores kundeservice.

FAQ

Spørgsmål: Hvis Du ikke har fået pakken i gang.

Svar :Du kan kontakte vores kundeservice ,vil vi hjælpe med at spore og lade dig vide, sporing af fremskridt ,eller du kan spore dem i www.17track.net

Spørgsmål: Når du får forkerte produkter som forkert farve ,forkert størrelse.

Svar :for det Første er vi meget ked af de fejl ,Bedes du kontakte vores kundeservice for at bekræfte, hvis vi har brug for at sende rigtige band igen, eller andre kompensationer udtalelser.

Spørgsmål: Når du får knækket /defekt produkter, eller det er ødelagt efter at have brugt flere dage .

Svar : for det Første er vi meget ked af det , vi kan forstå den hoppede produkt kan gøre dig til at føle dig ked af , kontakt venligst vores kundeservice for at få erstatning udtalelser , vi vil arbejde ud af, at det i 48 dage, så tro os ,grunden til, at problemer med at eksistere ,bare fordi vi vil løse det.

Spørgsmål:Skat & Told .

Svar :Normalt vil vi vælge gave som muligheder, og skrev lav mængde du bestiller ,men når din Lokale brugerdefinerede har brug for at opkræve skat , du er nødt til at bære det.

Hvis der er noget galt med din ordre, bedes du kontakte os og vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

En dårlig feedback, kan ikke løse alle problemer, vær venlig at bemærke.

Køn KVINDERÆrme Længde(cm) FuldOvertøj Type RendenType SlankModel-Nummer kvinder trench coatSæson Forår/EfterårPunkt Nr. y585Mønster Type SolidMærke BrangdyLukning Type Dobbelt BreastedAlder Alderen 18-35 ÅrMateriale BOMULD, PolyesterTøj Længde LangOprindelse KN(Oprindelse)Dekoration Button, Justerbar TaljeStil England-StilKrave Turn-down KraveStørrelse M-XXLStof Type Klædes

Tags: uno-x 120 kobling.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse