Prinsesse 9pcs/pack Pige skum mat Mickey, Minnie 30x30cm per stykke Frosset Baby Barn Spille gulvmåtte Spil tæppe Gennemgang mat

Status: På lager

SKU: t603

kr270.31 kr135.19

Solgt af pakken, 9 stykker per pakke, 30x30cm per stykke, fri kombination Materiale: tykt skum pad

1. Høj kvalitet, EVA materiale.Tætheden er finere, mere elastisk og stærkere. 2. Velegnet til folk, der er over 0 år gamle, ikke-giftige, smagløs, sikker og miljøvenlig.

3. Den er fuld af elasticitet og stærk dæmpning modstand, så du behøver ikke at bekymre dig om dit barn at blive stødt og såret på det. 4. Farve udskrivning film på overfladen af tæppet er åndbar og ikke-absorberende, let at rengøre, tør med en tør, sparer bekymring og besvær!

5. Undersøgelser har vist, at udviklingen af hjernen under gennemgangen fase af et barn afhænger af den behandling, behandling og opbevaring af oplysninger, der er taget af omverdenen.Og gennem perfekte visuelle færdigheder og teknikker, der giver et væld af visuelle oplysninger, der effektivt kan forbedre barnets evne til at modtage ekstern information, fremme udvikling af hjerne, forbedre barnets intelligent development index, og forbedre babys opmærksomhed, hukommelse og omfattende evne.Mor, far og baby kommunikere og spille på måtten for at forbedre forholdet, som er en uundværlig bånd mellem mor, far og baby.

Ramme NoSæt Type JaBruger TablematDiamond-Form PladsenIndsætte Område FuldMærke disneyMateriale HarpiksStil EuropaMønster Type TegnefilmYdre Emballage PAPIRPOSEForm Tre-dimensionelAntal Farver 1-30Type Engroshandel NoOprindelse KN(Oprindelse)Lærred Emballeringsmetode Rullet Op

Tags: yzf 250 2009 motor.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse