For at gøre gift besked flag kamera gave gennemsigtig tydeligt stempel, til Scrapbooking/Kort fremstilling/Stempel sæt papirvarer Dekoration Levering

Status: På lager

SKU: t679

kr31.14 kr22.75

Stempel Størrelse: Ca 14cmX10cm Noter: 1.På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak! 2.Tillad 2-5mm måling af afvigelse på grund af manuel måling af forskellige hænder.Uanset DIY gør kort, scrapbooking eller andre papir eller Sy håndværk projekter. det er en fantastisk måde om multi-design Klar Frimærker for dig at få særprægede dekorationer, der er perfekt viste.Klare Stempler, der lader dig se og vide, hvor du er stempling rigtigt, så du vil ikke spilde mere omkostninger og tid om at finde og købe crafting materialer, med designs, som ikke er i det rigtige sted.De er også let at arrangere og match på stempel blokerer for unikt design, der fanger en stemning eller en ånd af en sæson.Alle Klare Stempler, der er lavet af holdbart miljø materiale, der giver skarpt stemplet billeder hver gang, og ikke gul med alderen,men de skal vaskes klart og keeped tørre i tiden efter, når du har brugt .Disse frimærker selv opbevares fladt til at hjælpe dig med at spare værdifuld plads i dit håndværk værelse.Velkommen til at kontakte os noget, du vil vide.

Ved at holde fast i, kan du få mønster bygning, som du ønsker:-)

Gør, hvad du vil gøre ,blieve alt er smuk og dejlig godt!TRE TRIN, SOM BESKREVET NEDENFOR: 1.Tager ud en enkelt transparent silikone stempel 2.Stick stempel på den gennemsigtige håndtag 3.Tryk på stempel i stempelpude, og begynde at bruge stempel.

Hvis du har brug for de værktøjer (ink pad og håndtag),bedes du klikke på linket nedenfor:

God Forsendelse måder: 1. Vi sender til hele verden,bare vælger du ønsker shipping måde! 2. Generelt vi sender din pakke indenfor 2 dage, når din betaling er modtaget,så når du placerer ordrer,bedes du har en betaling med det samme,takket være en masse !Hvis du har brug for dem hurtigt,bare betale Tilsvarende kurer gebyr for dit valg,vil vi sende din pakke Fortrinsvis :-) returret: 1. 7 dage tilfredshedsgaranti.Hvis du tror, at elementerne ikke er som beskrevet,eller varer gået i stykker under leveringen, og så videre,pls kontakte mig for det første,tak for din forståelse. 2. Det er mig en fornøjelse at løse problemet med dig,tak så meget!Positive Tilbagemeldinger om Os: 1. Når din vare ankommer i tilfredsstillende stand, kan Du efterlade en positiv feedback til os, og 5 stjernede DSR score ,rigtig mange tak :-) 2. Vores automatiske system vil gøre det samme for dig på et minut. 3. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om det emne,vi vil håndtere det inden 1 arbejdsdag.Bare god idé for os er meget accepteret, som giver bedre service.

Brutto vægt 25gType Engroshandel Nofrimærker Farve KlarKvalitet Top HighForm RektangelAnvendelse DIY foto album hånd Scrapbooking, kort, hvilket gør at Sy Stof TøjStempel Størrelse Ca 14cmX10cmModel-Nummer A0120Materiale Gummi, Miljømæssige klar GummiType Standard-StempelBruger DekorationSæt Type Ja

Tags: planner stempel, stempel billet, prægning stempel, bee stempel, silicium stempel, stempel træ -, scrapbog stempel, seal stamp, gummi stempel, clear stamp.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse