57MM NEMA 23 stepmotor Med Planetgear Hoved

Status: På lager

SKU: t823

kr929.86 kr883.40

1 gearet stepmotor oplysninger:

Nøgle Ord:

nema 23 gearet stepmotor,

gearkasse stepmotor,

reduktionsgear, stepmotor nema 23

Elektriske Specifikationer:

Bemærk: Vi har også høj forholdet til at opfylde kundens højt drejningsmoment reqiurement ,Bedes du kontakte med mig, hvis de har særlige eller customzied krav.

Dimension:

Motor Foto:

Relaterede Produkter

Firma Oplysninger

1. Grundlæggende Oplysninger

Ningbo Leison Motor Co.Ltd er en producent og eksportør af forskellige motorer med over 10 års erfaring.

Vores produktsortiment omfatter:

1) DC Børste Motor : 6-130mm diameter, 0.01-1000W output power

2) DC Spur Gear Motor : 12-110mm diameter og 0,1-300W power output

3) DC Planetary Gear Motor : 10-82mm diameter og 0,1-100 W udgangseffekt

4) Børsteløs DC-Motor : 28-110mm, 5-1500W-udgangseffekt

5) Stepper Motor : NEMA 08 til NEMA 43, Kan med gearkasse og bly skrue

6) Servomotor : 42mm til 130mm diameter, 50-4000w

7) AC-Gear Motor : 49 100mm diameter, 6-140 udgangseffekt

2. Produktionsanlæg

3. Certificeringer

Emballage & Forsendelse

1. Pakning

2. Levering

Betalingsmetode

Kundens Besøg FAQ

Q: Hvad er dine vigtigste produkter?

A: Vi producerer i øjeblikket Børstet Dc Motorer, Børstet Dc gearmotorer, Planetariske Dc gearmotorer, Børsteløse Dc-Motorer, stepmotorer, og Ac-Motorer, etc.Du kan kontrollere specifikationerne for ovennævnte motorer på vores hjemmeside, og du kan e-maile os til at anbefale brug for motorer pr dine specifikationer for.

Q: Hvordan til at vælge en egnet motor?

A:Hvis du har motor billeder eller tegninger til at vise os, eller har du detaljerede specs kan lide spænding, hastighed, moment, motorstørrelse, arbejder mode af den motor, der er nødvendige levetid og støj niveau osv, så tøv ikke med at lade os vide, så vi kan anbefale en egnet motor pr din anmodning i overensstemmelse hermed.

Q: har du en tilpasset service til din standard motorer?

A: Ja, vi kan tilpasse pr din anmodning til den spænding, hastighed, drejningsmoment og aksel størrelse/form.Hvis du har brug for yderligere ledninger/kabler loddet på den terminal eller har brug for at tilføje stik, eller kondensatorer eller EMC vi kan gøre det for.

Q: vil du have et individuelt design service for motorer?

A: Ja, vi vil gerne til at designe motorer individuelt for vores kunder, men det kan være nødvendigt nogle formen ladning og design afgift.

Q: Kan jeg få prøver for at teste først?

A: Ja, helt sikkert du kan.Efter bekræftet behov for motor specs, vil vi citere og give en proforma faktura til prøver, når vi får betaling, vil vi få en aflevering fra vores konto afdeling til at fortsætte prøver i overensstemmelse hermed.

Q: Hvordan kan du sørge for motor kvalitet?

A: Vi har vores egne procedurer for inspektion: for indgående materialer, vi har underskrevet prøve og tegning til at sørge for kvalificeret indgående materialer til produktionen, har vi tour inspektion i proces-og slutkontrol for at sikre kvalificerede produkter før forsendelse.

Q: Hvad er din lead tid?

A: Generelt set, er vores normale standard produkt, vil behovet for 25-30 dage, en smule længere for tilpassede produkter.Men vi er meget fleksible på den tid, det vil afhænge af de konkrete ordrer

Q: Hvad er din betalingsfrist?

A: For alle vores nye kunder, har vi brug for en 40% i depositum, 60%, der betales før forsendelse.

Q: Hvornår får du svar efter fik mine henvendelser?

A: Vi vil svare inden for 24 timer, når få dine forespørgsler.

Q: Hvordan kan jeg stole på dig for at sikre, at mine penge er sikre?

A: Vi er certificeret af tredje part SGS, og vi har eksporteret til over 85 lande op til juni.2017. Du kan tjekke vores omdømme med vores nuværende kunder i dit land (hvis vores kunder ikke har noget imod det), eller du kan bestille via Alibi for at få sikkerhed for handel fra Alibaba sørg for, at dine penge er sikre.

Q: Hvad er minimum ordremængde?

A: Vores minimum ordremængde, afhænger af forskellige motoriske modeller, venligst e-mail os for at tjekke.Også, vi normalt ikke acceptere personlige brug af motor ordrer.

Q: Hvad er dine shipping metode til motorer?

A: For prøver og pakker mindre end 100kg, vi plejer at foreslå, hurtig forsendelse; For tunge pakker, vi plejer at foreslå luften forsendelse eller sea shipping.Men det hele afhænger af vores kunders behov.

Q: Hvilke certificeringer har du?

A: Vi har i øjeblikket CE og ROSH certificeringer.

Q: Kan du sende mig din prisliste?

A: Eftersom vi har hundredvis af forskellige produkter, og prisen varierer i forskellige specifikationer, er vi ikke i stand til at tilbyde en pris liste.Men vi kan citere inden for 24 timer efter fik dine forespørgsler for at sikre, at du kan få den pris, i gang.

Q: Kan jeg besøge din virksomhed?

A: Ja, velkommen til at besøge vores virksomhed, men lad os venligst vide, mindst to uger i forvejen for at hjælpe os med at gøre sikker på, at ingen andre møder i dag, du besøger os.

Tak!

Oprindelse KN(Oprindelse)Type Hånd Værktøj, Dele

Tags: cnc-stepper motor, Stepper, 90 graders gearkasse, 775 electric motor, 6mm stepper motor, hybrid motor, nema11 stepper motor, motor reprap, motor trin, 3d-motor.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse