2stk Ikke-vævet Bed opbevaringsboks Skab Tøj Støv-Fugt-bevis Oplagring Taske Foldbar Stor Kapacitet Quilt Organizer Box

Status: På lager

SKU: t854

kr130.87 kr71.95

Produkt Beskrivelse

2stk Ikke-vævet Bed opbevaringsboks Skab Tøj Støv-Fugt-bevis Oplagring Taske Foldbar Stor Kapacitet Quilt Organizer Box

Funktion:

1.Materiale: bed oplagring taske er lavet af ikke-vævet stof, som er blød og åndbar, let i vægt, insektangreb og fugt-bevis, stærk og støv-bevis, og har en lang levetid.

2. Størrelse: størrelsen af storage container under sengen er 97 * 33 * 15 cm / 38.2 * 13.0 * 5.9 inches.Det er en lang og stor, og det kan opfylde dine opbevaringsbehov.

3. Intim design: hele kassen er en sammenklappelig design, låget er blød, og den nederste plade er bevægelige.Hvis du don ' t nødt til at bruge den, kan du folde det for at spare plads.

4. Let og transportabel: storage container på bunden af sengen, har en forstærket håndtag til at bidrage til at løfte opbevaringspose i bunden af sengen.Du kan stable kasserne én efter én, uanset om den er tom eller fuld.

5. Perfekt klassificering: opbevaringspose giver 5 rum af samme størrelse, som kan hjælpe dig med hurtigt og bekvemt organisere det tilbehør, og nemt at finde de varer, du har brug for.

6. Anvendelsesområde: Dette produkt kan være almindeligt anvendt i familier, sovesale, garderobeskabe, soveværelser, lofts, osv.Det er meget velegnet til årstidens tøj, tæpper, legetøj, billeder, baby tøj, osv.

100% helt nye og høj kvalitet

Farve: Som Billede

Materiale: Ikke-vævet Stof

Antal:OB0016

Størrelse: 97 * 33 * 15 cm/38.2 * 13.0 * 5.9 inches (længde * bredde * højde)

På grund af manuel måling, lad 0.5-1 tomme fejl.

Pakken indeholder: Bed opbevaringsboks * 2STK

Opmærksomhed: Da forskellige computere vise forskellige farver, farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra billedet ovenfor.Tak for din forståelse.Vis Billede

Betaling Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Tvingstrupautoservice.dk som Alipay, Kreditkort,Real-time bankoverførsler, Offline Betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.

For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Forsendelse af Vores varer er meget passende, kan du være forvisset om køb, vil vi straks afsendt.

1.På grund af Politik, bedes du give os dit fulde navn, hvis du er Rusland.Mange tak for dit samarbejde.

2.Varen vil blive afsendt inden for 2-5 hverdage efter modtagelse af betaling.

3. Hvis transaktionen er i Hong Kong og Kina helligdag, håndtering tid ville blive forsinket.Forstå venligst, at.

4.Hvis du ikke har modtaget varerne inden for 45 dage, pls giver os mulighed for 3-5 arbejdsdage for at kontrollere leverede pakker, før vi udsteder du refundering.Tak returret, Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med den, kan du returnere det inden for 5 dage for at få en ny eller pengene tilbage.

Men de elementer, der skal være tilbage på fabrikken tilstand.

Kontakt os venligst i forvejen, og dobbelt tjekke tilbage-adresse, før du returnerer det.Om Os

Feedback Håber du kan give os en god feedback!Din feedback er meget vigtigt for vores forretnings-udvikling.

Vi oprigtigt opfordre dig til at forlade Positive Tilbagemeldinger 5-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Det vil kun tage dig 1 minut.Tak for din støtte!

Form RektangelBruger TøjStil ModerneMateriale Ikke-vævet StofSpecifikation otherFeature 3 opbevaring i hjemmetFeature 1 opbevaringsboksModel-Nummer OB0016Kapacitet andreTechnics andreProdukt Tøj OrganizerFeature 2 OpbevaringsposeType Opbevaringskasser & BakkerFunktion Øko-Venligt, FoldeFunktion 4 Foldbar Organizer BoxBelastning andreOprindelse KN(Oprindelse)

Tags: xr iphone tilfælde astronaut-sort.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse